Graviditet

To streger

27. april 2018


Dette indlæg er skrevet 23. oktober 2017

I 12 måneder har jeg ventet.

Måned efter måned er jeg gået med usikre ben ud på toilettet i de tidlige morgentimer. Tisset – testet – og konkluderet; heller ikke denne gang.

I morges var ikke anderledes. Og så alligevel var alting anderledes.

To streger

Der er fandeme to streger!

Jeg har ikke rigtig haft nogen symptomer. Og efterhånden som månederne er gået, har jeg ihærdigt forsøgt at gemme den lille stemme der nærmest ustandselig kommer med positive tilråb og happy endings. På den ikke-fedtede måde, vel at mærke.

Jeg har haft en enkelt menstruationskrampe i fredags. Clue-appen havde forudset min menstruation til at ville begynde lørdag, så det gav jo god mening. Bortset fra at min menstruation jo aldrig kom.

Og så har jeg, når jeg tænker mig om, rendt en del mere på toilettet de sidste par dage. Men nå, måske har jeg også bare drukket mere end normalt.

Så afsted efter test i Rema og hjem og tisse på pind. Rutinen kender jeg efterhånden, og alligevel føles det lige nervepirrende hver gang.
Jeg ved bare, at så snart jeg har tisset og lagt testen fra mig for at vente, så kommer den. Min menstruation. Det har den gjort før, den svindler.

Men i dag var altså dagen, hvor jeg ikke blot skulle nøjes med en enkelt streg og en bøjet nakke. Godt nok er den ikke så tydelig som de to foregående gange, hvor jeg har testet positiv – men en streg er en streg og jeg er GRAVID.

Positiv graviditetstest

Et lidt tydeligere billede af den positive graviditetstest

Positiv graviditetstest

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svar Gitte K 27. april 2018 at 10:33

    Yes, yes, yes! Jeg krydser mine fingre for dig x!
    Kram

  • Læg en kommentar