Hverdagsliv

September

1. september 2017

Første dag i efteråret.

Det er ikke meget sommer, vi har haft i år. Og de få dage der har været, har jeg enten arbejdet eller været spærret inde i en 2. sals lejlighed uden bil. Alligevel er jeg mere end klar til efteråret, så hos mig, er det altså kærligt velkommen.

Jeg elsker efteråret. Næsten lige så meget, som forår, som nok må være min yndlingsårstid. Jeg kommer aldrig til at flytte fra Danmark sådan for good. Det elsker jeg de skiftende årstider for meget til.

Og så har efteråret altså bare et eller andet, som de andre måneder ikke har. Jeg kan godt lide de mørke eftermiddage, hvor man med helt god samvittighed kan skutte sig i en tyk sweater, med netflix i kassen og en kop varm kakao med flødeskum i hånden.

 

September måned betyder for mig også en ny start. Det har det gjort de sidste mange år, og måske gør den det også for andre studerende. Man kan gøre status over studie(regnskabs)året og reflektere over, hvad der gik godt og hvad der kan gøres bedre. Og hvad er en bedre måde til det, end en lille uformel målsætning for den kommende måned.

 

I september vil jeg gerne

 

Starte på 3. semester af studiet med lige så god indstilling, som på det første. Hele 2. semester har været lidt slørret for mig. Jo jo, jeg bestod da både modul 3 og 4, men slet ikke med det resultat, jeg ved, jeg kan. Jeg har haft så meget at tænke på i foråret foruden studiet. Men nu føler jeg mig ladet op af (de få af) solens stråler, jeg er fyldt med d-vitamin og gå-på-mod!


Kysse lidt mere på min kæreste, end jeg plejer. Krigeren fylder 30 i år. Tredive, sgu!
Og af en eller anden grund, føler jeg mig ekstrem sårbar over for det. Det lyder underligt. Jeg mistede desværre min svigermor for halvandet år siden nu, og jeg ved, at festlige dage og højtider ofte er de hårdeste at komme igennem. Og ingen fortjener at holde sin 30 års fødselsdag uden sin mor. Så derfor får han lidt ekstra kys og kram i denne måned.


Ringe til lægen, så vi kan få en ny henvisning til noget hjælp.
Sidst jeg blev gravid, opdagede jeg det lige efter vi var blevet indkaldt til forsamtale på klinikken. Så hvis dét nu kunne ske igen, og fostret altså sætter sig det rigtige sted, så ville det jo være perfekt.


Tabe to kilo.
Det der vægttab jeg har gået og udskudt de sidste mange måneder, kan vist ikke rigtig syltes længere. Og to kilo bør være ingen sag, hvis altså blot jeg tager mig lidt sammen. Jeg har gjort det før, så jeg ved, jeg kan. Og så ser jeg altså bare lidt bedre ud i strik og vinterjakke uden den der topmave, jeg har groet, og hvis det skal ske (altså at topmaven svinder igen) skal jeg vist i gang. Helst i sidste uge faktisk.


Tænke mere over, hvad jeg bruger mine (surt tjente) penge på.
Jeg er ellers ikke den, der bruger vanvittig mange penge på tøj, men der er altså røget lidt for meget tøj og make-up i kurven de sidste par måneder. Og så kommer jeg ret tit til at købe ting, jeg overhovedet ikke har brug for. Nu går vi godt nok ind i efteråret, og jeg mangler stadig lidt, før jeg er helt klar. Noget af det regner jeg med bliver fikset i dag – Bianco har nemlig 20% på alle varer. Og så er planen at smutte en tur til deres lagersalg i eftermiddag, og se, om ikke jeg kan finde noget lækkert dér.

Apropos vægttab og at spare penge, så må jeg vist også hellere stoppe med alle de småbeløb jeg lægger i butikken, når jeg er på arbejde. Det er så nemt lige at snuppe en cola eller redbull til de sløve dage. Og det bliver bare lynhurtigt en vane. Og ups, så har man lige brugt 62 kr i ugen på dét. Og drukket 660 kalorier…


Blive helt røgfri
. Jeg ryger. Det har jeg gjort siden jeg fik min første kæreste, da jeg var 12. Og nu skal det altså være slut. Jeg har prøvet et par gange, men er alle gangene faldet i igen efter et par dage. Nu gider jeg ikke mere. Jeg er næsten stoppet, og er vel nede på en 3-4-5 stykker om dagen, nu, og det skal gerne ned på nul. Altså jeg elsker at ryge, men der er bare alt for mange negative ting: det er dyrt (bruger fucking 1200 på det lort om måneden), det er usundt, det lugter og sikkert 1000 ting mere.

 

Seks mål, som egentlig lyder ret overskuelige, sådan stillet op på række. Nogle større end andre, men alle helt sikkert nogle, der vil give mig så meget igen.

 

Har du sat dig nogle mål for den kommende måned? Så del dem endelig i en kommentar nedenunder.

 

September, kom an!

Kærlig hilsen Anne

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Læg en kommentar