Hverdagsliv

Regnvejrstanker

30. september 2017

Så gik der (igen) en rum tid, hvor jeg ikke fik opdateret bloggen.

 

Intet nyt er godt nyt.

 

Jeg fik menstruation i søndags. For seks dage siden. Så jeg er helt sikkert ikke gravid.

Og det skuffer mig fandme, for det er 11. cyklus og nu føles det officielt som om, vi har ramt bunden.

Og det er jo ikke fordi jeg ikke kan blive gravid. Det har jeg været. Det tager bare så pokkers lang tid, og når der endelig er bid, bliver den ikke siddende.

 

Min tid hos lægen er på næste onsdag. Den fjerde oktober. Jeg troede bare jeg kunne ringe derop, få en tid og få det overstået. Men jeg synes godt nok dagene går langsomt, og for første gang siden vi igen gik i gang med projekt baby, er der ikke gået en eneste dag, hvor jeg ikke har tænkt, mest negative, tanker om det her projekt.

 

Helt ærligt, så havde jeg sgu ikke lige regnet med det. At vi skulle komme hertil (igen). Og kæft hvor blev jeg ked af det, skuffet (mest over mig selv) og hvor følte jeg mig bare meget lidt kvindelig, da Krigeren den anden dag postulerede, at han aldrig havde troet, det her skulle ske.

For ham… Vel at mærke.

Og jeg ved jo godt at det er helt okay han har de følelser. Jeg har dem jo selv. Og jeg skal stoppe med at glemme, at jeg ikke er alene om det her. Men alligevel så ramte det et eller andet i mig. For hvad nu hvis det er min skyld, at han endnu ikke er blevet far? Hvad hvis det er mine æg der er rådne?

 

Men det der faktisk går mig mest på lige nu er, at jeg alligevel ikke bliver klogere på den del, før vi er længere fremme i systemet. Min læge kan vel højest notere min cyklus og tage et par blodprøver. Resten er vel en gynækologs job?

Og så irriterer mig også, at jeg ikke bare kunne få en henvisning igennem telefonen, ligesom sidst. Så havde vi været de to uger længere fremme, og måske kunne det have givet lidt mere ro.

 

Så nu har jeg gjort, hvad enhver fornuftig kvinde i min situation burde gøre. Jeg har shoppet. Lige her fra sofaen, hvor jeg i skrivende stund ligger – og har ligget – det meste af denne regnvåde lørdag. Og hvad er så mere oplagt end at trykke et par lækre nye gummirøjser hjem. (Pssst. Du sparer 15 % hvis du bestiller i dag med koden AUTUMN17)

For det bliver da vist nødvendigt i år.

 

 

Kærlige og regnvåde tanker

Anne

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Læg en kommentar