Mode og livsstil

Morsdag; spar op til 57%

14. maj 2017

Du har sikkert ikke kunne undgå at opdage det. I dag er mors dag. Lige som så mange andre, vil jeg i dag prøve at glæde min mor lidt ekstra, selvom hun jo faktisk fortjener at blive fejret hver dag. Min mor er den bedste, og jeg kunne ikke ønske mig nogen anden. Hun er der altid for mig, når jeg har brug for hende, og jeg elsker når vi pjatter og griner og tiden står stille. Min mor er sådan en der kan erstatte alle, men som aldrig selv kan erstattes.

Jeg selv skal bruge det meste af dagen på at arbejde, men lige så snart jeg har fri, drøner jeg ud til mine forældre, for forhåbentligt at glæde min mor. Hun er så svært at købe gave til, hun mangler sjældent noget, og når hun gør, så gør hun som de fleste af os andre, og køber det selv. Min bror og jeg aftaler altid at give sammen, og i år giver vi hende et gavekort til sommerfine fødder – jeg har nemlig planlagt, at vi sammen skal ned og have en omgang scellac på fusserne. Det er længe siden vi sidst har haft en mor-datter dag, så det glæder jeg mig til.

Hvis du ikke har nået at finde den perfekte gave til din mor endnu, så har de fleste butikker heldigvis åbent i dag, og ellers kan du jo altid lave et hjemmelavet kort, med et billede af den gave, der kommer med posten en af dagene. Nedenunder har jeg samlet mit bud på de bedste morsdags gaver, og som ekstra bonus, sparer du 20 % på dem alle (og helt op til 57 % på en masse andet!) til og med i dag.

 

Mors dag

1. Kähler Mano kop her2. Sødahl plaid her3. Holmegaard flora vase her4. Lykketrold; Verdens bedste mor her5. Royal Copenhagen musselmalet æggebager her

 

 

 

 

/Indlægget indeholder affiliatelinks

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Læg en kommentar