Hverdagsliv

Morgentanker og et sidste farvel

11. maj 2018

I skrivende stund sidder jeg – for aller sidste morgen – og nipper skoldhed kaffe på altanen. Fuglene synger, himlen er blå og byens velkendte lyde af biler og tog suser forbi udenfor.

I dag tager vi for alvor hul på næste kapitel i vores liv, for når klokken slår 15, står vi med nøglerne til vores nye, gamle hus. Noget vi længe har ventet på og endnu længere drømt om.

Jeg har det lidt som et barn til juleaften, og da klokken slog 5.35 kunne jeg altså ikke sove længere. Bevares, med en babybule der nærmer sig uge 34 er det mere end blot spænding der presser på blæren sådan en tidlig morgen, men i dag måtte jeg hurtigt opgive at falde i søvn igen.

Det er sjovt som tiden kan føles lang for så pludseligt at rinde ud, og så står man der, midt i det hele og har alligevel ikke kunne følge med.

Nu vil jeg drikke min kaffe færdig og så står resten af dagen på nedpakning af det sidste i lejligheden. I morgen kommer vores flyttehjælp og så er kapitlet i byen næsten lukket.

 

Du kan følge meget mere med i vores flytning og senere renovering af huset ovre på Instagram.

 

 

Ting jeg kommer til at savne ved at bo i byen

Selvom jeg længe har været træt af byens larm, så har jeg virkelig nydt at have en masse handlemuligheder lige rundt om hjørnet. Dén del bliver lidt mere besværlig (og dyr!) når vi flytter ud til en lille landsby kun med egen brugs.

Med kun én bil i husstanden (som Lasse i øvrigt nyder godt af i hverdagene) har det altså gjort mit liv ret meget nemmere, at både tog og bus er fem minutter fra hvor vi har boet de sidste fem år. Den del kommer til at kræve meget mere planlægning, men den del undværer jeg gerne, når udsigten pludselig bliver til egen have.

 

Ting jeg overhovedet ikke kommer til at savne ved at bo i byen

Bilstøj og fulde mennesker, der vælter forbi lejligheden klokken røv om natten og forstyrrer min skønhedssøvn.

Underboer der larmer og smækker med døre.

At vade op og ned fra 2. sal med vasketøjet under armen.

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Læg en kommentar