Hverdagsliv

Kvit smøgerne med hypnose

10. december 2017

Jeg er ikke stolt af det valg jeg for dengang 13 år siden tog, da jeg første gang smagte en cigaret.
Jeg husker det som var det i går, og jeg kan tydeligt se det for mig; jeg står ude foran min daværende (og første) kærestes hus sammen med ham og en kammerat. De var sgu lidt seje, som de stod der med hver deres smøg…

Siden den dag har jeg røget fast, noget jeg i dag forbander langt væk. Misforstå mig ikke; jeg elsker mine smøger… Og uanset hvor dumt det lyder, så er de efterhånden blevet en fasttømret del af mig, en del af min identitet.

Måske netop derfor er det så svært at stoppe igen. For det er ikke bare cigaretten der skal undværes, det er alle de medfølgende handlinger og tanker der (også) fylder rigtig meget, når den slags vaner skal cuttes.

Jeg har prøvet at stoppe en del gange efterhånden. Hver gang har det holdt 2-3 dage, og så er jeg faldet i igen. Men nu skal det altså være slut – en gang for alle. Jeg har om noget en grund til at stoppe med at ryge nu hvor vi er i fuld gang med projekt baby.

Derfor har jeg sat mig for at prøve noget nyt: nemlig hypnose mod rygestop.

 

Hypnose mod rygestop

Med Mindly.dk kan du blive røgfri på kun én time; hvor du vil og hvornår du vil.

Det eneste “krav” der er, er at du er 100 procent indstillet på at stoppe med at ryge. Lige som alt andet, lover de ikke mirakler. Men jeg lover dig, at det er den time værd.

I rygestophypnosen får du hjælp, motivation og værktøjer til at stoppe med at ryge. Malte, som er både stemmen og manden bag hypnosen, coacher dig igennem dit rygestop. Hans stemme er både behagelig og mild, og så har han lige præcis den autoritære “udstråling” som gør, at man hverken har lyst til at skuffe sig selv eller ham, ved at fortsætte med at ryge.

 

Efter at have lyttet til hypnosen er jeg faktisk overraskende motiveret til at stoppe med at ryge, og jeg kan mærke, at jeg i den grad har fået nogle redskaber, til når rygetrængen presser sig på.

Jeg siger ikke, at det bliver nemt. Men jeg er sikker på, at det bliver nemmere. Og hvis trangen en dag skulle blive for overvældende, kan jeg altid lytte til hypnosen en ekstra gang. Når den først er købt og betalt, så kan man nemlig lytte til den så ofte man har brug for det.

 

Få rabat på dit rygestop i dag

Jeg har været så heldig at få lov til at give dig 15 % rabat på alle Mindly.dks rygestop produkter og hypnoser (jeps – der findes nemlig flere end én), så nu er der altså ingen undskyldning for ikke at komme i gang med dit rygestop.

Listen over de forskellige rygestop produkter (inkl. 15 % rabat) finder du lige her

Den rygestophypnose jeg har brugt, finder du lige her (inkl. 15 % rabat)

De forskellige hypnoser findes både som CD og lydbog der kan downloades direkte ned på din computer  eller telefon. Så bliver det altså ikke nemmere at stoppe med at ryge.

 

 

Er du ryger, og vil du gerne stoppe? Så lad os hjælpe og motivere hinanden i kommentarfeltet nedenunder.

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Læg en kommentar