Graviditet

KONKURRENCE // Vind en graviditetsscanning

10. juni 2018

Sponsoreret indlæg

 

Jeg husker tydeligt første gang, jeg rigtigt fik min lille baby at se ved nakkefoldsscanning i uge 12. Selvom hun dengang bare var få centimeter kort, kunne man se både arme og ben og næse og – måske det mest særlige og vildeste – et lille hjerte banke derudaf.

 

Min baby til nakkefoldsscanning

Nakkefoldsscanning gravid uge 12

 

Der gik ikke mange timer, før Lasse og jeg havde kigget hinanden i øjenene og var blevet enige om, at vi hverken kunne eller ville vente med at se baby igen før til misdannelsesscanningen i uge 21, og jeg fik hurtigt bestilt en tid til kønsscanning.

 

Min baby til kønsscanning – vi ved nu, at det er en lille pige 

Kønsscanning gravid uge 14

 

Her kan man tydeligt se, at det er en pige 

Kønsscanning gravid uge 14

 

Da vi i uge 21 havde været til misdannelsesscanning gentog scenariet fra nakkefoldsscanningen sig, og vi var igen helt enige om, at dette ikke skulle være sidste gang vi så baby i maven. Straks bestilte jeg tid til 3D scanning, og selvom det måske i nogles øjne er både dyrt og unødvendigt, så lover jeg jer, at det er den bedste, sødeste og sjoveste oplevelse jeg til dato har haft i løbet af graviditeten. Faktisk tror jeg det var en endnu større oplevelse for min kæreste, for som mand er der ikke meget der knytter far og baby sammen inden fødslen; ingen gener fra graviditeten og ingen små spark at mærke. Men at kunne se sin lille baby så “levende” som 3/4D er, er virkelig en oplevelse i sig selv, og pludselig kan far være lidt mere involveret i graviditeten.

 

Min baby til misdannelsesscanning 

Misdannelsesscanning gravid uge 21

 

Min lille pige i 3D

3D scanning gravid

 

 

Vind en graviditetsscanning hos Svendborg Scanningsklinik

Hos Svendborg Scanningsklinik kan du få foretaget forskellige scanninger af din baby i graviditeten, og jeg har fået lov at uddele et gavekort på en valgfri scanning til en heldig vinder.

Tove, hende som kommer til at scanne dig, er uddannet sygeplejerske med speciale i ultralydsscanning af gravide. Hun arbejder til daglig på Odense Universitetshospital, og har nu også valgt at åbne privat scanningsklinik, hvor gravide kan få foretaget følgende scanninger

Tidlig (trygheds) scanning

Tilvækstscanning

Kønsscanning og

3D og 4D scanning

 

Du kan læse mere om Tove og hendes scanningsklinik her

 

Hvad kan jeg vinde

Du kan vinde et gavekort på en valgfri scanning af 15 minutters varighed (værdi 799,-) hos Svendborg Scanningsklinik og du kan helt frit vælge mellem ovenstående fire scanninger.

Hvordan deltager jeg i konkurrencen

Du deltager nemt i konkurrencen ved at skrive en kommentar til blogindlægget nedenunder. Konkurrencen kører også på min Instagram, og du har altså derfor hele to chancer for at vinde. Du finder konkurrencen på Instagram her.

Vinderen findes lørdag den 16. juni og vil blive direkte kontaktet.

 

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svar Lisa lange 10. juni 2018 at 16:38

  Jeg vil hjertens gerne vinde en scanning i 3D af vores kommende lille pige ❤️
  – lisa

 • Svar Lava 10. juni 2018 at 17:34

  Sikke et dejligt blogindlæg.
  Jeg vil blive lykkelig for at vinde konkurrencen om en scanning.
  Det vil redde min hverdag at hvide hvad der gemmer sig inde i maven, da jeg ingen fornemmelse har. Jeg ønsker helt klar en 3D /4D scanning.

 • Svar Line 10. juni 2018 at 17:44

  Jeg vil super gerne vinde, så jeg kan få min lille pige at se i 3D

 • Svar Sarah Berthelsen 10. juni 2018 at 18:19

  Jeg venter mit føste barn så jeg ville rigtigt gerne vinde sådan en mega oplevelse af en scanning

 • Svar Karoline 10. juni 2018 at 18:31

  Vil gerne vinde, så vi kan se vores datter, inden hun kommer til verden

 • Svar Camilla Santino 10. juni 2018 at 18:54

  Årh ville være lækkert at se mine tvillinger i 3D/4D

 • Svar Maria Holm 11. juni 2018 at 13:37

  Jeg ville elske at vinde en scanning, så jeg kan se min lille pige Jeg har ikke prøvet en 3D scanning før, det ville være en stor oplevelse

 • Svar Camille Kähler 12. juni 2018 at 11:58

  Det kunne være helt fantastisk, at vinde! Så kan vi se vores lille dreng igen
  – camille

 • Læg en kommentar