Projekt baby

Første lægebesøg i projekt baby

14. oktober 2017

Kan du huske jeg skulle til lægen i sidste uge? 

Første lægebesøg i projekt baby blev overstået og nu er det bare at vente.

 

Vi snakkede lidt frem og tilbage, og hun spurgte ind til tidligere (mislykkede) graviditeter, min cyklus og om Krigeren tidligere havde gjort en kvinde gravid. Jeg fortalte om min nedtur efter sidste spontane abort, og hvordan jeg nu er klar igen. Og har været det længe.

Egentlig var det ikke meget, hun kunne gøre. Så vi blev enige om, at hun selvfølgelig fik sendt en henvisning afsted, så vi kan få noget hjælp.

 

Det er så ambivalent at sidde der og bede om hjælp.

Jeg har ikke lyst til at skal have hjælp til at blive gravid. Vil selv. Kan selv. Måske. Måske ikke.

 

Det bliver samme sted som sidst. Selvom vi aldrig nåede at komme derop, inden jeg blev naturligt gravid.

Vi skal til Horsens. Er der nogen, der kender den fertilitetsenhed?

Jeg er ret sikker på, at vi får tilsendt et langt spørgeskema og en lille kop, så vi kan få testet Krigerens  soldater. Dét fik vi sidst.

 

Men inden da skal jeg have taget blodprøver.

Det skal gøres på cyklusdag 2 eller 3, så jeg bliver nødt til at vente.

Min Clue app siger, at jeg skal have menstruation den 21. Det er en lørdag. Hvis det holder stik, så skal jeg have taget blodprøverne om mandagen, to dage efter. Altså cyklusdag 3.

Hvis min menstruation i stedet vælger at komme om fredagen, så er jeg dømt ude, og må vente en måned igen. Det er sgu ikke nemt.

 

Jeg kan slet ikke huske, om jeg fik taget blodprøver sidst. Det må jeg næsten have fået. Hvad de skal undersøge for, det ved jeg faktisk ikke. Jeg fik aldrig spurgt lægen, og måske ved hun det heller ikke præcist. Google må blive min redning. Igen.

 

Men status er altså, at vi nu er i kontakt med det offentlige.

Forhåbentlig kan de hjælpe, og forhåbentlig kommer der ikke flere blodprøver/undersøgelser der afhænger af særlige cyklusdage.

Det gør der sikkert…

 

Har du (og måske din partner) fået hjælp til at blive gravide? Hvordan var dit/jeres forløb? Og blev du undersøgt allerede til første møde med fertilitetsklinikken? 

 

Kh Anne

 

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svar Rikke 15. oktober 2017 at 18:51

  Dejligt I trodsalt kan få hjælp!

  Har hørt godt om Horsens – ønsker jer al held i verden

  • Svar Anne 22. oktober 2017 at 15:43

   Tak sødeste Rikke.
   Er spændt på, hvad der skal ske. Har endnu ikke fået indkaldelse, og går egentlig bare og venter på mens, så jeg kan komme op og få taget blodprøve. Så langt så godt 🙂

 • Svar Projekt baby på stand-by? 23. oktober 2017 at 8:31

  […] Samme dag som celleskrabet blev lavet, lavede lægen en henvisning, så vi kunne komme i gang med at få noget hjælp til projekt baby. […]

 • Svar ... 18. november 2017 at 21:08

  Hej Anne,
  min kæreste og jeg har været i behandling i Horsens flere gange – IVF! Synes det er et super fint sted, og vi er altid blevet behandlet godt! Hos os gik der et år, før vi søgte hjælp. Vi har været on/OFF med IVF-behandlinger i 4 år. Vi startede med gode odds pga. alder og fordi det umiddelbart kun var hans svømmere, der var et problem – det viste sig senere, at mine æg ikke befrugtes så nemt og mange går til.

  I vores sidste forsøg var vi samtidig på “kanonkuren”, for at hjælpe alt på vej, og for førstes gang, kom der et æg i fryseren – dette æg har klaret det, og sidder i dag 40+0 og læser din blog!

  Jeg håber, at alt flasker sig for jer i Horsens uden for mange bump på vejen! Det er hårdt med fertilitetsbehandlingen (jeg kan lige så godt være ærlig) men det hjælper altid at have målet for øje – samtidig er jeg helt sikker på, at det har gjort vores forhold stærkere på nogle områder, da vi har støttet hinanden!

 • Læg en kommentar