Hverdagsliv

Fire måneder senere og to nye titler

26. april 2018

Faktisk er det mig lidt af en gåde – og vel egentlig også for dårligt – at jeg slet ikke har opdateret bloggen de seneste fire måneder. Der er nemlig sket store ting herhjemme, og snart kan jeg skrive hele to nye titler på mit livets CV.

Og for nu bare at komme til sagen, og samtidig løfte sløret for den første nye titel

SÅ SKAL JEG VÆRE  MOR

Og hvis det ikke fortjener både capslock og fed skrift, så ved jeg sgu ikke hvad gør.

Jeg har vidst det længe, og egentlig ville jeg jo tage jer med på rejsen fra start, lige så vel som jeg har delt rejsen på vej hertil sammen med jer. Men sandheden er, at jeg blev bange, og ville gerne sikre mig, at alting var som det skulle være, inden vi fortalte det til vores nærmeste. Og da bloggen ikke er så anonym længere som den først var tiltænkt, så var det pludselig umuligt at baldre ud med det herinde. Og ja, så tog den ene dag den anden, og nu sidder jeg her fire måneder senere, og har pludselig kun 10 uger til termin.

Jeg har dog skrevet flere indlæg i forbindelse med graviditeten, og efter en lille finpudsning bliver de en efter en lagt på bloggen. Meningen var jo for pokker at I skulle have mulighed for at følge med – det får I så nu, en lille smule forsinket dog.

Udover at jeg lige om lidt kan kalde mig mor, så kan jeg sgu også kalde mig for husejer. Dét er altså syret, og jeg er næsten lige så ellevild over den titel, som for den ovenstående. Jeg sagde næsten… for jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den førstnævnte titel bliver mit livs største – og vigtigste.

Kort historie lang; i Januar, da jeg var cirka 15 uger henne, gik det op for os, at en lejlighed på 2. sal uden ekstra rum til babyværelse måske ikke er skide optimalt. Og så fik vi travlt. Under to måneder senere stod jeg en morgen i vores køkken kun iført trusser og med mægleren i røret – og bød på det der et par dage senere skulle vise sig at blive vores hus. Det er gået ret stærkt, og måske er det ikke den mest optimale måde at foretage huskøb på. Men det fungerede for os, og vores mavefornemmelse var (og er stadig) rigtig god.

Så om 15 dage kan jeg altså kalde mig husejer og det er sgu da for vildt.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Læg en kommentar