Hverdagsliv

Et lille skriv i stilheden

12. august 2017
Bjergby Kreta

Der har været ret stille på bloggen den sidste tid. Ikke så meget fordi jeg ikke har haft noget på hjerte, for tro mig, det er der nok af. Det er bare ikke altid jeg selv kan finde hoved og hale i tankestrømmen, og så er det svært at få ordene ned på skrift.

 

De sidste par måneder har været travle, og i skrivende stund har jeg holdt 6/10 ugers sommerferie. Hvem sagde det var en skidt ting at være studerende? Det ser lidt skidt ud på babyfronten. I hvert fald er der stadig intet nyt dér, så det vil altså sige, at der stadig ingen baby kommer foreløbigt. Jeg er ved at gå lidt død i det. Og helt ærligt, så har vi sgu nok heller ikke gjort det bedste vi kunne præstere i sengen det sidste stykke tid. Vi sexer skam, men det er lidt som om, at der altid sker et eller andet omkring min ægløsning, der gør det lidt umuligt. Enten har vi vitterlig ikke mulighed for det, eller også har den ene eller anden bare ikke lyst. Og der er vi alligevel ikke kommet til endnu, at vi sexer derud af, selvom vi egentlig hellere vil se de unge mødre og spille PS4.

 

Jeg har, inden ferien gik i gang, afsluttet modul 4 af min uddannelse med et helt okay 7 tal. Det er ikke den bedste karakter I know, men med mit engagement det sidste halve år, er jeg altså ret stolt. Det ku ha gået så meget værre… Det er lidt som om, første halvår af 2017 har været lidt sløret for mig. Jeg har ikke rigtig haft det godt, men uden at kunne sætte en finger på, hvorfor. Jeg var tæt på helt at droppe ud af studiet, så lige nu er jeg bare taknemmelig for, at jeg holdt hovedet oven vande, og kom igennem med en helt okay karakter og helt sikkert en masse ny viden rigere også om mig selv.

 

Og nå ja, så var krigeren og jeg et smut på Kreta – et helt fantastisk break fra hverdagen herhjemme.

 

Bjergby Kreta

Kreta Rethymnon

 

Gud hvor var det en dejlig ferie. Og tiltrængt. Og selvom de første dage bød på blodbad (hvorfor skal mens ALTID falde midt i ferien? – og så lige i år, hvor jeg ikke bare kan springe pausen over med en ekstra pakke p-piller) så blev det alligevel en af de allerbedste ferier. Faktisk nok den bedste vi har haft sammen, i vores snart seks år som kærester. Jeg har planer om at lave en lille guide til jer, for hvis I ikke har været på Kreta endnu, så er det altså bare med at komme afsted. Måske du endda kan nå det i endnu, hvis du, som jeg, er heldig at have en dejlig lang ferie.

 

Egentlig ville jeg ikke så meget andet med mit lille skriv, end blot sige, at jeg stille og roligt er på vej tilbage. Og nå ja, så har jeg ægløsning lige rundt om hjørnet, så kryds lige fingre for, at denne gang er lykkens gang.

 

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svar Regnvejrstanker 30. september 2017 at 16:34

    […] gik der (igen) en rum tid, hvor jeg ikke fik opdateret […]

  • Læg en kommentar