Projekt baby

Er jeg gravid?

5. juni 2017
Graviditetstest

På onsdag er det testdag. Det vil sige den dag, jeg forhåbentlig ikke får menstruation.  Den dag jeg siden sidste måned har ventet på, og den dag det hele står og falder. Sådan føles det i hvert fald. 

Det er 7. cyklus nu. Og jeg er altså ved at være ret utålmodig. I de andre måneder har jeg ikke mærket nogen symptomer på graviditet overhovedet, hvilket jo heller ikke er så mærkeligt, for jeg var jo ikke gravid. Denne gang? Hoold nu kæft hvor jeg pludselig mærker alt i min krop. Og det er faktisk lidt frustrerende, for jeg ved udmærket godt, at det lige så godt kan være min psyke der driller, som det kan være fordi jeg er gravid. Faktisk er jeg ret sikker på, at det bare er indbildning, og så alligevel ikke, for hvorfor kommer det så først nu? Måske er det netop fordi det er 7. cyklus og nu må der i grunden godt bare begynde at ske noget. 

     

Mine symptomer på graviditet

Siden mandag har jeg været mega træt. Sådan helt udkørt og nu-bliver-jeg-altså-nødt-til-at-lægge-mig-inden-jeg-besvimer træt. Normalt kan der gå timer fra jeg lægger mig til jeg sover, men ikke længere. Det siger bare BOM og så er jeg væk. 

   

Tirsdag aften startede kvalmen så. Og der er ikke gået en aften siden, hvor den ikke er kommet snigende efter aftensmaden. I skrivende stund ligger jeg på sofaen og prøver på ikke at lave for mange sammenkrøllede stillinger, for så brækker jeg mig sgu. I lørdags kunne jeg ikke engang spise de gratis grillpølser der blev serveret til frokost på arbejde, for efter den første bid kom kvalmen, og resten af dagen blev det kun til lidt smånippen af den proteinbar, der alligevel lå i skabet. 

   

Jeg har snottet lidt de sidste par dage, men det her omskiftelige vejr gør det heller ikke let. Måske jeg bare er ved at blive syg? 

   

Jeg har trænet både tirsdag og fredag i sidste uge, og begge gange måtte jeg stoppe op og holde pause, fordi jeg fik ondt helt nederst i maven. I tirsdags havde jeg faktisk også rigtig ondt i lænden nu jeg tænker mig om, hvilket jeg ellers aldrig har. 

   

Jeg drømmer også rigtig meget for tiden. De sidste tre nætter er jeg vågnet af de underligste drømme. Bl.a at jeg havde en lille søn, som jeg blev ved med at tabe på gulvet. I nat havde jeg det største skænderi med min kæreste – midt i et indkøbscenter. Og jeg plejer altså sjældent at drømme, så er lidt rundt på gulvet.

 

Og så er jeg tørstig. T ø r s t i g! Jeg drikker det ene glas efter det andet, og alligevel føles min mund som sahara. Og nå ja, så har jeg selvfølgelig de klassiske ømme og tunge bryster. Men dem kan jeg ikke stole på, for sådan bliver de altid en uges tid før menstruation, og hvis jeg skal være sådan helt ærlig overfor mig selv (og dig) så synes jeg slet ikke de føles som sidst jeg var gravid. Og det var ellers dem der afslørede det, da de dengang føltes præcis som første gang – et par måneder før. 

   

Og hvorfor køber jeg så ikke bare en graviditetstest og får det overstået nu? Der er jo mange der sagtens kan teste positiv et par dage inden testdag. Men jeg har tidligere fanget en bio, og selvom den graviditet alligevel ikke ville blive til noget, så vil jeg altså hellere skuffes af at min menstruation kommer, end først nå at blive rigtig glad fordi jeg er gravid, og det så alligevel når at gå til grunde. Så hellere bare få menstruation. 

   

Det føles som om der er uendelig lang tid til onsdag, og jeg kan slet ikke holde ventetiden ud. Er der mon andre derude der også snart skal teste? Eller måske sidder du med et godt råd til, hvordan jeg får tiden til at gå bare lidt hurtigere, så det kan blive onsdag i en fart. Hvis du gør, så skriv endelig en kommentar, så jeg ved at jeg ike er helt alene om snart at blive skør. 

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svar Camilla/Fabelmor.dk 5. juni 2017 at 22:17

  Held og lykke:-) Jeg håber du snart får dine to streger – det tog mig 10 mdr med begge børn. Prøv evt. Temperaturmetoden i næste cyklus – jeg fortæller om den på min blog.
  Kram Camilla

  • Svar anpau 6. juni 2017 at 8:35

   Tak Camilla 🙂
   Første gang jeg blev gravid (endte godt nok i en graviditet uden for livmoderen) tog det også 11 måneder, men altså den ventetid gør mig utålmodig 🙂

   Jeg har hørt lidt om temperaturmetoden før, det ku godt være det er det jeg skal prøve, synes ægløsningstests er så besværlige. Vil helt klart smutte ind og læse hvad du skriver om den.
   Kram til dig og ønsket om en god dag

 • Svar Update: Er jeg gravid? - alt og intet 8. juni 2017 at 22:17

  […] du huske mit indlæg fra i mandags? Jeg var altså ret sikker på at jeg var gravid denne gang. For første gang i de […]

 • Læg en kommentar