Hverdagsliv

DIRTY THIRTY

13. september 2017
Fødselsdag bordpynt

Indeholder reklame i form af affiliatelinks.

Juhuuu Krigeren har fødselsdag i dag. Ooooog han fylder 30. Sgu!

 

Er det kun mig, der synes det er lidt vildt?

 

Det føles, som i går, hvor jeg sad på mit gamle værelse og drømte om fremtiden. Og nu står jeg her midt i den.

 

Jeg ved at dagen i dag er lidt ambivalent for ham. Han har længe ytret, at han ønskede at blive far, inden han fyldte 30. Og det er da også den største – og eneste – gave, jeg ikke kunne gi’.

Så drømmescenariet med at give ham de famøse to streger på en plastikpind indpakket i kønsneutralt papir skete altså ikke i morges.

 

Plan B var så dette. Jeg har vidst sådan cirka de sidste seks år, at det var dét han skulle have. Og jeg havde da også planlagt at give ham det. Siden vi blev kærester, har han nemlig ikke snakket om andet og diskret hentydet, at det ville være en fin gave, når han engang fyldte 30. Han trækker lidt i land nu, hvilket jeg altså godt kan forstå. Så jeg har besluttet, at det må vente lidt.

 

 

Men hvad pokker giver man så sin kæreste i gave, når han fylder 30 og intet hverken ønsker sig eller mangler?

 

 

En tur i Ferrari, luftballon eller flyboard

kunne altså være ret fed og måske knap så skrækindjagende, som at kaste sig ud fra et fly. Selv har jeg altid godt kunne tænke mig at prøve en vindtunnel og det ligger altså ret højt på min egen ønskeliste.
Jeg ved godt det efterhånden er blevet lidt mainstream at dele oplevelsesgavekort ud til højre og venstre, men jeg synes sgu det er en god ide! Sådan et minde er da (i mange tilfælde) meget mere værd, end den nye vase fra Kähler eller det PS4 spil der netop er udkommet.

 

En lækker duft går man heller aldrig helt galt i byen med.

Men så længe siden er det heller ikke, siden det var jul, og der fik han denne fra Dior, som både han og jeg er helt vilde med.. Jeg er også ret vild med denne fra Bvlgari. Jeg elsker en god herreduft, og den må gerne være både krydret og lidt sporty på samme tid.

 

Hvis jeg nu er snu

så giver jeg ham en gave, som jeg også selv, får noget ud af. Og hvis der er noget, jeg godt kunne bruge lige nu, så er det altså det her lækre spa-ophold. Sådan en weekend væk fra alting, hvor selvforkælelse og kærlighed er det eneste der gælder. Hvem kunne ikke bruge det… Særligt nu, hvor det bare regner og regner, og dagene stille og roligt bliver både mørkere og kortere.

 

Min kæreste er lidt af en skabsnørd

og selvom han ikke altid vil indrømme det, er han vild med sådan noget teknologi-halløj. Det er lidt i faser – og lige nu er det kun computeren der dur. Alligevel drømmer han lidt om et par VR-briller, og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg faktisk helt med på ideen. (Findes der mon andre derude, der siden de var 8 har drømt om AT KOMME IND I THE FREAKIN’ SIMS? Hvor FEDT ville dét ikke lige være).
Jeg har dog slet ikke forstand på sådan noget. VR-briller altså. Jeg er hardcore til Sims… Så lige den slags tror jeg altså jeg venter med, selvom de her lyder helt vildt fede

 

Faktisk er det lidt løgn, da jeg tidligere skrev, at han ingen ønsker har.

For han ønsker sig godt nok nogle nye lækre køkkenknive. Vi han har været for doven med dem vi har, og efter alt for mange trætte aftener, hvor de er blevet smidt i opvaskeren sammen med de resterende ting, er de nu næsten rustet væk.
Og jeg har da også allerede bestemt, hvilke vi han skal have. Men det bliver ikke fra mig.

 

Hvis jeg var millionær, tog jeg ham med hertil

En lidt mere beskeden udgave til La Palma kunne bestemt også gøre det, men SU’en rækker desværre ikke så langt, nu hvor skolen igen er startet, og der skal bruges penge på både nye bøger og transport. Alligevel drømmer jeg om, at vi måske får råd til en lille rejse til, inden året er slut. Julen er fredet, men jeg kunne da egentlig godt forestille mig at tilbringe nytåret med Lasse lige her, med en drink i hånden og en baby i maven.

 

Inden jeg købte gaven til ham, var jeg helt lost.

Nu hvor jeg sidder midt i dette skriv, så vælter ideerne jo frem. Dem må jeg huske næste år.

Men faktisk er jeg ret tilfreds med den gave, jeg har valgt, han skal have, nu hvor han fylder 30. Jeg har hele tiden tænkt, at det skulle være noget personligt. Noget, som man ikke bare lige får af alle. Den måtte gerne være relativ dyr (ikke at det på nogen måde betyder noget), og så skal det være noget, han ikke bare skifter ud om et par år.

Derfor valgte jeg den klassiske løsning, og købte dette ur. Min kæreste er ingen smykkemand, men jeg er ret sikker på at et fint, maskulint ur vil klæde hans lækre håndled. Og så håber jeg, at han kan lide det, og måske endda vil tænke lidt på mig, når han kigger på uret. Ligesom jeg aldrig kan lade være at skænke ham en tanke, når jeg kigger på de smykker, jeg har fået af ham (okay, jeg bliver nu ret overbevist om, at det måske bare er en kvindeting).

Skagen ur 30 års fødselsdag

 

Har din kæreste – eller en anden du har kær – snart fødselsdag? Og hvad skal vedkommende have i gave?

 

Kærlig hilsen Anne

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Læg en kommentar