Familieliv

Det store pusletaske spørgsmål

14. maj 2018

Indlægget indeholder affiliate links 

 

Når man bliver gravid og skal være mor, står man pludselig overfor at skulle tage en masse valg, som man aldrig tidligere har skænket en tanke. Et af de helt store spørgsmål herhjemme har været, hvilken pusletaske vi skulle vælge.

Der findes så mange forskellige både af udseende og funktion, og når man ovenikøbet ikke er helt sikker på, hvad sådan en skal kunne rumme, så gør det ikke valget nemmere.

Jeg var fra start ret sikker på, at jeg ville vælge en kønsneutral en i farven, da den skal kunne bruges til begge køn. Og så skal det selvfølgelig også være en Lasse gider bruge, og ham får jeg altså ikke til at rende rundt med en lyserød pusletaske eller, i følge ham endnu værre, en blomstret en af slagsen, selvom jeg personligt er ret forelsket i denne model fra Cam Cam.

Jeg var også sikker på, at den skulle være så praktisk som mulig, ikke noget med modeller der skal åbnes helt op, før man kan tage en enkelt ting op.

Jeg har søgt nettet tyndt for billeder, beskrivelser og anmeldelser, og er nu kommet frem til disse fem modeller, som jeg alle synes er virkelig lækre. Nu er det store spørgsmål bare, hvilken en jeg skal vælge.

 

Cam Cam pusletaske

Cam Cam pusletaske i grå

Pusletasken fra Cam Cam har god plads til de vigtigste ting, når du er på farten med baby. Den har et stort rum i midten, to lommer i den ene side og en lynlåslomme på ydersiden.

Pusletasken kan købes her

CAMA Copenhagen pusletaske

CAMA Copenhagen pusletaske sort

Pusletasken fra CAMA Copenhagen er virkelig fin, og er både rummelig og praktisk med dens indbyggede pusleunderlag. Det smarte ved denne model er, at du ikke behøver åbne den helt op for at få adgang til indholdet, ligesom det er nødvendigt ved andre modeller med indbygget pusleunderlag  . Pusleunderlaget kan desuden fjernes, så tasken kan bruges som en almindelig taske.

Pusletasken kan købes her

Kongens Sløjd pusletaske

Kongens sløjd pusletaske

Pusletasken fra Kongens Skøjd er virkelig fin med sin cremede farve og små fine prikker. Den er god rummelig og indeholder et rum med lynlåslomme og et med trykknapper.

Pusletasken kan købes her

 

Storksak pusletaske

Storksak pusletaske

Denne pusletaske fra Storksak synes jeg er virkelig fin, og den kunne – i mine øjne – gå for en helt almindelig taske. Tasken er i ægte læder og indeholder bl.a. et pusleunderlag og hele ni indvendige rum. Derudover følger der en thermo-pose med, som kan holde sutteflasken varm i op til fire timer.

Denne model er en del dyrere end de andre, og jeg vil nok kategorisere den i luksus-enden af pusletasker.

Pusletasken kan købes her

 

Babymel pusletaske

BABYMEL pusletaske

Pusletasken fra Babymel har mange rum, så du kan få plads til alt, når du skal på tur med baby. Den indeholder vaskbart pusleunderlag og en flaskeholder, som kan holde sutteflasken varm i op til fire timer.

Pusletasken kan købes her

 

Dette regner jeg med at skulle have med i pusletasken

 • Bleer
 • Klude eller vådservietter, til når baby skal skiftes
 • Salve/creme til rød numse
 • Desinficerede gel til at “vaske hænder i” efter bleskift, hvis der ikke er rindende vand.
 • Affaldspose til brugte bleer
 • Stofbleer, både til pusletid og ammetid
 • Et eller to sæt ekstra tøj til uheld
 • En lille trøje, som baby kan få på, hvis det bliver koldt
 • Ekstra sut
 • En bamse og/eller andet legetøj
 • Jeg håber på at kunne amme, men hvis ikke, skal der være plads til en flaske eller to

 

Hvilken pusletaske har du og hvad har du i den? Skriv endelig, hvis du mener jeg har glemt noget, så jeg kan få det på listen og være helt klar til når baby kommer til verden.

 

Ingen kommentarer

Læg en kommentar