Projekt baby

Bliver jeg aldrig mor?

20. maj 2017
gravid

Lige nu sidder jeg med følelsen af, at det aldrig vil lykkes. Og det værste er, at det ikke engang gør mig ked af det længere. Jeg er bare tom. Og så skammer jeg mig, for må man overhovedet føle sådan, når det for pokker kun er 208 dage siden præventionen røg? Hvis det nu var første gang.. Så kunne jeg måske være positiv og tænke, at det sker når det sker. Men efter to graviditeter der endte i henholdsvis en mistet æggeleder (og embryo) og en spontan abort, er det svært at være positiv.

 

Jeg ved jeg skal være glad, for i det mindste ved vi, at jeg kan blive gravid. Dét er meget mere end de par, der aldrig når så langt. Alligevel gør det ondt hver gang jeg indser, at heller ikke denne måned var der bid. Jeg prøver at lade være med at tænke på det. Bruge tiden på alt muligt andet. Men er du klar over hvor svært det er, når det er det eneste man ønsker? Som barn hadede jeg spørgsmål om, hvad jeg ville være når jeg blev stor. For jeg ville bare være mor. Jeg har altid ønsket mig børn, og som teenager havde jeg faktisk en hemmelig drøm om at blive ung mor. I dag er jeg så alligevel glad for, at jeg ikke står med en unge på 7, må jeg sgu indrømme…

 

Der er selvfølgelig også dage, hvor det slet ikke fylder så meget, som nu. Men efterhånden går der ikke mange dage imellem, hvor jeg ikke tænker på det. Det er værst når jeg sidder alene og stener instagramprofiler fulde af babylykke og børneindretning. Så det prøver jeg at lade være med. Men også når jeg går på gaden, og tro mig, lige for tiden er der barnevogne og babyer OVERFUCKINGALT! Jeg prøver hele tiden at fortælle mig selv de gode ting ved, at det bare er mig og Lasse lige nu. Jeg er efterhånden løbet tør, så hvis du ligger inde med dem, så smid dem gerne i min vej 🙂 . Og ellers forsøger jeg at huske på, at jeg trods alt kun er 26, så statistisk set er oddsne med mig.

 

Jeg havde egentlig lovet mig selv, at denne gang ikke skulle ende i ægløsnings-testehelvede. Sidste gang kørte det os mere død end det gavnede, og helt ærligt, så er det sgu bare ikke særligt fedt at dyrke planlagt sex for 11. måned i træk. Men måske det alligevel er på tide at finde ud af, om jeg overhovedet har ægløsning hver måned. For er det ikke noget med, at kun én æggeleder = ægløsning hver anden måned?

Hvis ikke denne cyklus er lykkens gang, så tror jeg altså jeg tyr til de åndssvage teste igen.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svar Fotokjerring 21. maj 2017 at 10:53

  Jeg kjenner meg igjen, selv om vi allerede hadde barn da vi møtte problemer i prøvingen. Ønsket er så stort, og det er så vondt å innse at det ikke går, måned etter måned. Og spesielt når man i tillegg har opplevd å miste. Som du sier, statistikken og oddsene er på din side. Hold ut! Den dagen du sitter der med barnet ditt i armene er alt verdt det!

  • Svar anpau 21. maj 2017 at 18:05

   Tak for dine opmuntrende ord 🙂 Jeg er sikker på, det bliver det største nogensinde, en dag at holde mit barn 🙂

 • Svar Rasmine 3. september 2017 at 12:43

  Åh hvor jeg forstår dig, ihvertfald noget af det.
  Jeg var gravid og vi mistede desværre vores søn halvvejs i graviditeten.
  Så jeg ser virkelig også bare baby’er OVERFUCKINGALT og både hader og elsker Instagram.
  Som Fotokjerring skriver – så er det det værd, når du står med baby i armene ❤️
  Men også at finde ud af man er gravid, fortælle det til sin kæreste, gå til scanninger og drømme om hvordan ens barns værelse skal være – i har så meget at se frem til ❤️

  Mvh. Rasmine/Danglishmum

  • Svar Anne 7. september 2017 at 21:57

   Kære Rasmine
   Hvor gør det ondt at læse, at I mistede jeres lille søn halvvejs gennem graviditeten. Det må være så forfærdeligt at nå så langt, og så ikke ende med sit barn i armene. Kæmpe krammer til dig ❤️

   Alt mulig lykke til jer i fremtiden ❤️❤️

  Læg en kommentar