Projekt baby

6. måned

12. maj 2017
blomster

Bum. Nå. Så lå den der altså, den der lille afslørende røde klump, som vidner om, at lige om lidt går det for alvor løs og det går op for mig, at endnu en måned er spildt. Opbrugt. Væk. Bedre held næste gang, tænker den mere kyniske side af mig. Selvom den slags slet ikke er det værste, jeg har tænkt.

Til sommer er det tre år siden vi tog beslutningen om, at nu var vi klar til børn. Hvilket egentlig er lidt komisk, for der har været flere gange siden, hvor jeg har været mere end lettet over, at vi bare var os og ikke havde ansvaret for et andet lille menneske og jeg har flere gange tænkt, at måske er det også bare ligemeget. Vi ku jo altid bare flytte til den anden side af jorden, og leve helt boheme på den der vi-blir-aldrig-voksne måde.

Nu er det jo altså ikke fordi, at der slet ikke er sket noget, siden dengang for tre år siden, hvor pillerne røg. Jeg blev gravid efter 11 måneder, da vi prøvede første gang. 7 uger efter blev den fjernet, for den sad i min højre æggeleder, og der kan den jo ikke bo og vokse sig stor og stærk og klar til livet. Det var edderfucke hårdt. Efter 11 måneder står man endelig med lykken boblende rundt inde i en, og så BUM. pludselig en dag SNYDT, så står man der med en graviditet rigere og en æggeleder fattigere. Allerede måneden efter var der bid igen, og Hey, hvem havde troet det, når nu første gang tog det meste af et år. Der gik præcis lang nok tid til, at vi nåede den tryghedsscanning vi blev tilbudt efter første mislykkede graviditet, før jeg begyndte at bløde; denne gang en spontan abort.

Efter det, havde jeg brug for ro. Både i min krop og i mit sind, så siden da og frem til november sidste år, blev planerne om baby lagt på hylden.
Det er nu seks måneder siden, at jeg igen følte mig klar og nu må der altså gerne snart ske noget. Fik jeg sagt, at tålmodighed ikke er noget jeg ejer?

Og med de ord; velkommen til bloggen.

 

 

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Svar Melankolske tanker - alt og intet 28. august 2017 at 6:12

    […] stenhårde og jeg vidste det bare. Anden gang ved jeg ikke hvor langt jeg var henne, for det var lige efter min operation, og jeg troede slet ikke, jeg kunne blive gravid allerede. Jeg nåede aldrig at få menstruation, […]

  • Svar Når man ikke selv kan 18. september 2017 at 19:16

    […] allerede for to år siden, vi nåede bare aldrig at komme afsted, for jeg blev jo gravid den selvsamme måned, selvom det ikke endte […]

  • Læg en kommentar