Hverdagsliv

5 Netflixserier du ikke må gå glip af

24. august 2017

 

Jeg elsker netflix. Så er det sagt. Jeg elsker, at jeg selv kan vælge hvad jeg vil se, hvornår jeg vil se det og i teorien også hvor jeg vil se det. Det vil jeg så helst bare på sofaen med en plade Marabou i hånden.

Jeg har arbejdet rigtig meget i min ferie fra studiet, så jeg glæder mig til næste uge. Der har jeg nemlig næsten ingen vagter. Og jeg tror nok lige jeg ved, hvad jeg så skal lave.

Er du så heldig (også) at have et par ugers ferie tilbage? Vejret appellerer ikke ligefrem til strand og is på molen vel? Derfor har jeg fundet 5 serier fra Netflix, som du altså  bliver nødt til at få begyndt på, hvis ikke du har set dem endnu.

 

Jeg har samlet 5 Netflixserier, som du bare ikke må gå glip af, til dig nedenunder

 

 

Elementary

Jeg elsker elsker elsker mordgåder. Og hvem er bedre til at løse dem, end selveste mr. Holmes? Her i en lidt utraditionel udgave, men ikke desto mindre (imo) den bedste.

En af de få serier, jeg helt sikkert skal se igen.

 

Lie To Me


Ligesom Elementary er jeg helt vild med denne serier

Cal kan gennemskue selv den mindste løgn, og hvis du er lidt skrap, kan du måske lære et par tricks. Det er nemlig ikke løgn, at vores ansigtstræk og kropssprog afslører mere om os, end vi tror.

Suits


Det her må være en af de bedste advokat serier nogensinde. På Netflix er der desværre kun fem sæsoner, men der findes faktisk syv. Den sidste har netop haft præmiere i USA, så der går desværre nok lidt tid, inden den kommer på den danske Netflix.

I serien følger du Harvey og Mike, to (pisse-hamrende-lækre!) advokater, som ind i mellem må tage nogle ret utraditionelle metoder i brug, for at få deres klienter frikendt.

 

Sense 8


Jeg er normalt ikke til sience-genren. Men den her serie er altså ret cool.

Seriens hovedpersoner har et særligt bånd, som gør, at de kan være sammen, selvom de er flere 1000 kilometer fra hinanden. Og så er der altså nogle ret søde kærlighedshistorier også.

 

American Horror Story


Er du til gys og gru uden sådan rigtig at være det? American Horror Story er mere klam og freaky end den er skrækindjagende. Der er fem sæsoner, og alle har en helt ny handling og nye karakterer (dog spillet af de samme skuespillere, hvilket giver serien et lidt skævt twist).

Jeg hader gyserfilm, men den her serie er fed. De første tre sæsoner slugte jeg på en uge.

Psst. Jeg har næsten lige fået en mail om, at sæson seks netop er udkommet på Netflix.

 

 

Kom meget gerne med dine bedste serie-tips i en kommentar nedenunder. Så har jeg lidt at gå i gang med næste uge 🙂

 

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svar Anna-sofie 24. august 2017 at 13:24

  White Colar
  Ray Donavan ( Viaplay )
  Sopranos ( HBO )

  Scorpion er bare genial ☺️ Men det er serien Ray Donovan også.

  Til tider kan jeg heller ikke læse. Har lige læst Ulykken så nu er jeg i tvivl om hvilken genre jeg nu skal læse. Så er startet på flere bøger. Må
  Se hvad det ender ud i. ☺️

  • Svar anpau 28. august 2017 at 10:58

   Scorpion er bare mega mega fed! De andre har jeg ikke set, så dem vil jeg da kigge nærmere på 🙂
   Hav en skøn mandag
   KH Anne

  Læg en kommentar